سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مراحل نصب آسانسور کششی در ساختمان


1. طراحی واجرای آهنکشی آسانسور

پس از مشاوره اولیه، تکنسین در مورد موقعیت مناسب برای نصب سیستم آسانسور تصمیم گیری می کند. این مکان  که چاه آسانسور نامیده میشود باید به اندازه کافی جادار باشد تا کارگران بتوانند آهن آلات را نصب کنند، در چاه آسانسور ستون های اصلی که وزن کل آسانسور را تحمل می کنند روی صفحه های نصب شده در فونداسیون قرار داده می شود و کلاف های آهنکشی که برای نگه داری ریل های آسانسور هستند روی این  ستون ها نصب می شوند.

 

2. نصب درب و ریل

پس از آهن کشی نوبت به نصب درب و ریل آسانسور می باشد که معمولا از داربست موجود در چاه آسانسور که برای نصب آهنکشی استفاده شده است استفاده می شود.


3. نصب کابین و قاب وزنه آسانسور 

کابین یا اتاقک اصلی، معمولا به صورت کامل وارد چاه آسانسور می شود و روی قسمتهای نگهدارنده آن که یوک پایین آسانسورنامیده می شود قرار می گیرد سپس یوک بالا نصب می شود . یوک بالا و پایین توسط اتصالاتی که بادبند نامیده می شوند به هم متصل می شوند و سپس کفشک های راهنما یوک ها را به ریل کابین متصل می کنند و طناب فولادی به یوک بالا وصل می شود در سمت دیگرقاب وزنه در داخل ریل مربوطه نصب شده وبه سمت دیگر طناب فولادی وصل می شود و وزنه های تعادل داخل آن قرار می گیرند.


4. نصب موتور و روی بار قرار دادن آسانسور

پس از انتقال موتور آسانسور به موتورخانه طناب فولادی روی فلکه کشش موتور گیربکس قرار گرفته و نصب مکانیکال آسانسور کامل می گردد .


5. سیم کشی اجزای الکتریکی در نصب آسانسور

تمام آسانسورها امروزه به صورت الکتریکی کنترل می شوند و پس از اتمام نصب مکانیکال ، تکنسین، سیم کشی های مناسب را انجام می دهد و مدارات ایمنی و کنترلی آسانسور  را نصب می کند و آسانسور به راحتی با فشردن کلید احضار کار می کند.